Monday, October 27, 2008

San Francisco

Jag var i San Francisco i helgen och besökte ett antal toaletter. Bilder tog jag på min telefon men dom försvann tyvärr när jag uppdaterade telefonen. Att man glömmer sådana saker är ofattbart.

Två toaletter är väl värda att uppmärksamma. Den första är i Ghirardelli Square vid San Francisco Bay. Restaurangen kommer jag inte ihåg namnet på men det är den som har havsutsikt. Golvet och handfaten var i granit, dörrarna i exklusivt trä och inte en jävel på besök. Så ska de va! Snacka om avslappning!

Den andra toaletten ligger i den kinesiska restaurangen Yank Sing i den gamla postbyggnaden Rincon Center i närheten av Ferry Building. Maten var god men toaletterna var då bättre. Mörkt, granit, mysiga ljus, samt stjärnvita orkideer i varje hörn. Då snackar vi klass på badrum.

Glöm inte dessa två då ni besöker den underbara staden. Det finns en hel del andra och hjälp att hitta kan ni få på sajten MizPee.

No comments:

Post a Comment